Dierenuitvaartcentrum IJsselstein

Wanneer uw huisdier overlijdt….

Wanneer uw huisdier overlijdt kunt u het afscheid op verschillende manieren invullen. U bepaalt zelf welke manier het beste bij u past, want afscheid nemen doet ieder op zijn eigen manier.

 

Bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein staat de unieke band tussen u en uw huisdier centraal. Het prachtige pand, gelegen in een groene omgeving nabij de Hollandse IJssel, biedt gelegenheid om op een waardige manier afscheid te nemen. Geen koude, lege afscheidsruimte maar een sfeervolle, warme plek. De persoonlijke aandacht van de toegewijde medewerkers maakt uw verlies draaglijker.

 

Beste Dierenartsen - dierenuitvaartcentrum ijsselstein.png

 

Het is mogelijk om uw overleden huisdier zelf bij het Dierenuitvaartcentrum te brengen. Thuis ophalen of bij onze kliniek is ook een mogelijkheid. Vooraf kunnen al uw wensen voor de uitvaart en crematie persoonlijk met u worden besproken.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze kliniek. Wij kunnen alles voor u regelen. Op dierenuitvaartcentrumijsselstein.nl kunt u meer lezen over het centrum.

 

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein steunt

 Beste Dierenartsen Uitvaartcentrum.jpg

 

Bijzonder is dat een groot deel van de opbrengst van het dierenuitvaartcentrum rechtstreeks is bestemd voor Dierenasiel Rijpickerwaard. Met de uitvaart van uw dier draagt u dan ook direct bij aan de verzorging van de thuisloze dieren die daar wachten op een nieuw baasje.