Over Dierenkliniek Dijkshoorn

“Bewezen autoriteit in doelgericht oplossen van alle problemen van uw dierbaar huisdier”

 

In 1976 werd Dierenkliniek Dijkshoorn geboren in Zeist. Dierenarts Nico Dijkshoorn werkte op de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren van de Faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht en wilde zich graag vestigen met een eigen kliniek. En dat gebeurde! Dierenkliniek Dijkshoorn biedt professionele zorg voor gezelschapsdieren, meer dan 35 jaar ervaring & deskundigheid en alle faciliteiten en apparatuur voor een goede diagnostiek.

 

Wij begrijpen hoe belangrijk uw dier voor u is. Wij willen huisdieren beter maken en eigenaren gelukkig.  Ons team gaat dan ook direct uitgebreid aan de slag om inzicht te krijgen in de aandoening of ziekte bij uw huisdier. Omdat wij beschikken over alle apparatuur kan er snel en adequaat gediagnosticeerd worden.  Vrijwel alle onderzoeken kunnen bij ons worden uitgevoerd. De resultaten en behandelmogelijkheden worden samen met u besproken, waarna de juiste behandeling bepaald wordt.  Indien noodzakelijk kunnen ernstig zieke dieren voor intensive care direct worden opgenomen. Ook operaties kunnen bij ons uitgevoerd worden. Alle zorg onder één dak. Wel zo prettig!

 

Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar voor u en uw huisdier. Altijd dus! Onze inzet kent geen grenzen en we gaan tot het uiterste in de behandeling van dieren. Echter wij dienen wel realistisch te blijven. Een eerlijk en open gesprek met u als eigenaar vinden wij heel belangrijk. Zo weet u te allen tijde waar het op staat.

 

Onze dierenartsen worden allemaal door Nico Dijkshoorn opgeleid op de kliniek. Hij traint ze ook in het succesvol behandelen van een breed scala patiënten. De kliniek ontvangt ook veel patiënten die door andere dierenartsenpraktijken en gerenommeerde fokkers naar ons doorgestuurd worden (ook uit België en Duitsland).

 

Via zijn medewerking aan verschillende dierenrubrieken op de televisie heeft dierenarts Nico Dijkshoorn niet alleen diergeneeskundige problemen voor een steeds breder publiek toegankelijk gemaakt maar ook bewezen hoogstaande diergeneeskundig standpunten op allerlei diergeneeskundige disciplines in te kunnen nemen.