Daarom Beste Dierenartsen 

Beste Dierenartsen is een samenwerkingsverband tussen de beste dierenartsen van Nederland. Wij bundelen onze krachten en kennis om uw huisdier de beste zorg te geven én het voor u een stuk eenvoudiger te maken.

 

Uw huisdier is onze prioriteit

Als geen ander begrijpen wij dat uw huisdier onderdeel is van het gezin. Het welzijn en de gezondheid van uw huisdier is dan ook onze hoogste prioriteit. Met ons team doen wij er alles aan om uw huisdier de beste zorg te geven die er is.

 

Persoonlijke zorg en aandacht

Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor u én uw huisdier, zodat wij in alle rust uw huisdier kunnen onderzoeken en samen met u de resultaten en de eventuele behandeling kunnen bespreken. Ook in geval van opname komt uw huisdier niks tekort. Met veel zorg, liefde en aandacht maken wij de opname zo prettig mogelijk.

 

24-uur & 7 dagen per week bereikbaar

Ziekte is niet te plannen en daarom zijn wij altijd bereikbaar, óók midden in de nacht, in het weekend en tijdens feestdagen. Te allen tijde krijgt u een dierenarts aan de telefoon die u kan helpen met spoedgevallen of eventuele vragen.*

 

Actuele kennis

Bijna dagelijks komt er nieuwe informatie beschikbaar die belangrijk is voor de gezondheid van uw huisdier. Daarom beschikken wij altijd over actuele kennis. Onze dierenartsen gaan naar veterinaire nascholingen, lezingen, congressen en wij beschikken over een breed netwerk waar we onze kennis delen. Daarnaast werken wij ook samen met specialisten op diverse gebieden. Alles om te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt die er is.

 

Moderne kliniek en apparatuur

Wij werken in een moderne kliniek waar we de beschikking hebben over diverse moderne apparatuur. Op deze manier hebben wij alles bij de hand om uw huisdier te behandelen. Daarnaast werken wij in een omgeving die gericht is op hygiëne en veiligheid.

 

Jarenlange ervaring

Ervaring is net als op andere vakgebieden essentieel voor een goede uitvoering van ons vak. Onze dierenartsen hebben jarenlange ervaring en startende dierenartsen worden intensief begeleid. Het delen van kennis en open blijven staan voor nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden zijn voor ons erg belangrijk. Op deze wijze kunnen wij tot de beste diagnose en behandeling komen voor uw huisdier.

 

Duidelijkheid over behandeling en kosten

Graag bespreken wij met u de behandeling en geven daar waar nodig duidelijke uitleg. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat de opties zijn en wat de behandeling inhoudt.  Daarnaast  begrijpen wij dat het voor u belangrijk is vooraf een indicatie te krijgen van de kosten die een eventuele behandeling met zich meebrengt. Wij informeren u vooraf en zijn transparant in onze prijzen.

 

* Buiten openingstijden kan het voorkomen dat u wordt doorverwezen naar een dienstdoende dierenarts.