Het team van Dierenkliniek Dijkshoorn

Iedere dag staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen voor u en uw huisdier klaar. Wij doen er alles aan om uw huisdier de beste zorg te geven die er is. Klik op onderstaande foto’s en maak kennis met ons team!

Lisanne Verhaag

Dierenarts

image001.jpg
image001.jpg

Lisanne Verhaag

Dierenarts

Onder het motto ‘waar een wil is, is een weg’ ben ik in België terecht gekomen voor mijn opleiding Diergeneeskunde. Ik heb genoten van de leuke tijd bij onze zuiderse buren, maar na mijn diploma in ontvangst te hebben genomen in juli 2015 ben ik blij weer terug te zijn in ons kikkerlandje!

Tijdens mijn opleiding heb ik hier in de weekenden als assistent gewerkt om de enorme stapels theorie interessant te houden door het in praktijk toe te passen. Ik heb verschillende stages gedaan, waarbij mijn avontuur in Kaapstad het hoogtepunt was! Hier heb ik als vrijwilliger in een dispensarium gewerkt, welke zich specifiek richt op de armere bevolking en de zorg van hun dieren.

Na het afstuderen ben ik gelijk aan de slag gegaan op de praktijk met mijn nieuwe functie als dierenarts. Het werk is fantastisch leuk, geeft veel voldoening en is erg afwisselend. Samen met een leuk team staan we in voor een goede zorg van onze patiënten.

In mijn vrije tijd hou ik er van om gezellig af te spreken met vriendinnen, lekker te eten, en zo af en toe eens de sportschool in te duiken.

Loen Hofkes

Dierenarts

Dierenarts Loen Hofkes.JPG
Dierenarts Loen Hofkes.JPG

Loen Hofkes

Dierenarts

Hallo, ik ben Loen van Rhijn-Hofkes en ik ben in 2003 afgestudeerd als rundveedierenarts. Ik heb als veearts gewerkt in Zaltbommel. Daarna tot 2011 in Laren als gezelschapsdierenarts.

Sinds begin 2011 werk ik bij Diergeneeskundige kliniek Dijkshoorn. Ik voer graag operaties uit en hou van drukte, georganiseerde chaos, dus van spoed en actie. Ik ben getrouwd en ik heb drie zonen. Mijn huisdieren zijn een border collie Sjaak en mijn kater, Herman. Mijn grote wens? Ooit in een wildlife safari park of dierentuin te werken…..

Daniëlle van Schaik

Paraveterinair

dijkshoorn ons team IV.png
dijkshoorn ons team IV.png

Daniëlle van Schaik

Paraveterinair

Vroeger droomde ik er al van om in een dierentuin te werken of om dierenartsassistente te worden. In mijn vrije tijd was ik altijd op de kinderboerderij of de manege te vinden. Daar hielp ik graag mee met stallen mesten, dieren voeren en het aller mooiste vond ik als de dierenarts kwam om een dier te behandelen.

Ik heb mijn opleiding als paraveterinair in 2011 gehaald op het Groenhorst college in Barneveld. Sindsdien ben ik fulltime in dienst bij dierenkliniek Dijkshoorn.

Ik sta er voor open om nieuwe dingen te leren en zodoende van alle markten thuis als paraveterinair. Tijdens de operaties doe ik graag de anesthesie maar tijdens spoedoperaties opereer ik graag mee. Zodra er een dier binnenkomt die slecht in zijn vacht zit en een verdere vachtverzorging nodig heeft ben ik de aangewezen persoon in de kliniek. Ik zorg er graag voor dat deze weer met een verzorgde vacht en happy naar huis gaat.

Na het werk ben ik altijd in de weer met mijn 2 labradors, een kat , een valkparkiet en 2 mooie paarden.

Jiska Tichelaar

Paraveterinair

dijkshoorn ons team VIII.png
dijkshoorn ons team VIII.png

Jiska Tichelaar

Paraveterinair

Van de vaste assistentes werk ik het langste op deze praktijk. Door de werkervaring en de nascholing die ik heb gevolgd heb ik veel verantwoordelijkheden. Ik doe onder andere veel gebitssaneringen maar ik heb ook andere taken als het bestellen van producten.

Marietta de Boer

Paraveterinair

dijkshoorn ons team VII.png
dijkshoorn ons team VII.png

Marietta de Boer

Paraveterinair

Ik heb in 2003 mijn opleiding tot paraveterinair afgerond aan het Groenhorst College in Barneveld. Sinds 2005 ben ik voor 3 dagen in de week werkzaam in deze praktijk, waarbij ik veel aan de operatietafel sta.

Thuis heb ik, naast een man, een dochter en een zoon, een Rhodesian Ridgeback “Lotte” (geselecteerd door Nico zelf), een Nova Scotia Duck Tolling Retriever “Quandor” en zijn maatje “Fleur” de kat.

Sheila van Denderen

Paraveterinair

dijkshoorn ons team VI.png
dijkshoorn ons team VI.png

Sheila van Denderen

Paraveterinair

Ik ben Sheila, afgestudeerd als paraveterinair in 2011. Sindsdien werk ik fulltime in de dierenkliniek en in 2012 heb ik mij gespecialiseerd als veterinair voedingsconsulente.

Mijn interesses in het vak zijn o.a. voorbereiden en assisteren tijdens een operatie (voornamelijk orthopedisch) en röntgenologie. Ook ben ik erg betrokken bij het doofheidsonderzoek.

Ik heb een German Rex genaamd Harry en een beest Bandit (de motor). Elk jaar rijd ik heel wat kilometers in Europa om lekker uit te waaien.

‘Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.’Jay Webley

Paraveterinair

Person
Person

Jay Webley

Paraveterinair

Ik heb gestudeerd op het groenhorst college ter Barneveld, eerst de opleiding manager dierverzorging (juli 2013), daarna de opleiding paraveterinair (juni 2014). Na het afstuderen ben ik in november begonnen met werken voor deze praktijk. Ik werk hier graag want er is elke dag wat nieuws te leren en er komen veel verschillende cliënten die we weer op weg helpen.

Naast het werk houd ik mij veel bezig met mijn vrienden. Regelmatig gaan we iets leuks doen en als het mogelijk is dagjes weg. Ook hou ik graag tijd voor mezelf over waarin ik dan lekker thuis blijf.

Simone Jacobs

Praktijkmanager

dijkshoorn ons team III.png
dijkshoorn ons team III.png

Simone Jacobs

Praktijkmanager

Dag dierenliefhebbers, ik ben Simone, de flex-kracht binnen de praktijk. Ik ben progressief ingesteld en hou van aanpakken. Zodoende ben ik degene die veel regelt binnen de praktijk en is onder andere goede publiciteit één van mijn verantwoordelijkheden. Natuurlijk heb ik ook een maatje, een attente, speelse hond genaamd Luna.

Ik ben begonnen als verzorgster in Dierentehuis Zeist, waar ik op dierendag 2008 door Nico een baan aangeboden kreeg. Eerst alleen op de maandagavond en later dus meerdere dagen.

Ik hou van de afwisseling in mijn werkzaamheden. Er is altijd leven in de praktijk en vooral het vakgebied orthopedie of eigenlijk kreupelheid vind ik prachtig. Als u suggesties heeft voor onze praktijk of als ik iets voor u kan betekenen in het kader van service mag u mij altijd bellen of mail naar: communicatie@dijkshoorn.com
Alvast bedankt!

Esther van Kooij

Administratief medewerker

dijkshoorn ons team II.png
dijkshoorn ons team II.png

Esther van Kooij

Administratief medewerker

Ik ben al meerdere jaren in de administratie werkzaam. Mijn man en ik hebben een eigen bedrijf dat handelt in zuivelgrondstoffen. Hiernaast heb ik gewerkt voor een administratiekantoor en nu ben ik sinds 2011 verbonden met dierenkliniek Dijkshoorn. Ik werk meestal maandag de hele dag en verder ben ik de dinsdag, donderdag en vrijdag tot half 1 aanwezig. Heeft u een vraag over een factuur of bent u verhuisd dan kunt u mij telefonisch bereiken of een bericht sturen naar: administratie@dijkshoorn.com

Ik werk met plezier voor de dierenkliniek omdat ik interesse heb in de dieren (ben ermee opgegroeid - vogels, konijnen, een ezel en een pony) en ook de medische kant van het vak vindt ik interessant. Wij hebben nu drie honden (heel gezellig), een teckel, een Franse basset en een Italiaanse brak. Ze gaan heel goed samen ondanks het verschil in grootte!