Kom naar onze open dag!

29 september 2017

Kom naar onze open dag!

Op zaterdag 7 oktober organiseren wij een Open Dag! Wij bieden u een kijkje achter de schermen in onze kliniek. Ons hele team staat klaar en geeft u een indruk over de behandeling en diagnostiek bij huisdieren. Daar komt veel bij kijken: een nauwkeurig klinisch onderzoek, laboratorium onderzoek, exact uitgevoerd röntgen- en echografisch onderzoek, anesthesie en succesvol uitgevoerde operaties.

U kunt die dag door de praktijk lopen waar we u laten zien wat de bewaking tijdens de anesthesie inhoudt en hoe o.a. het doofheidonderzoek en echografisch onderzoek in zijn werk gaat.

Daarnaast kunt u een kijkje nemen in de dierenambulance, kennismaken met het Dierenuitvaartcentrum uit IJsselstein en kunt u naar verschillende demonstraties en/of voorlichtingen zoals:

  • Een EHBO-workshop die drs. Loen Hofkes geeft.
  • Een voorlichting over Vuurwerkangst die drs. Lisanne Verhaag geeft.
  • Een voorlichting van professor Hazewinkel over het belang van goede ‘voeding in de groeifase’ en over ‘kreupelheid’.
  • Een voorlichting van drs. Nico Dijkshoorn over ‘dermatologie’.

Komt u ook?
De Open Dag start 's middags om 13.00 uur. Ook kinderen zijn welkom met hun knuffeldier. Iedere bezoeker ontvangt een kleine verrassing van ons. Komt u ook? Vermeldt u dan alvast in ons Facebook evenement dat u gaat.Tot ziens op zaterdag 7 oktober!