Alles voor uw hond vindt u bij Dierenkliniek Dijkshoorn

"A home without a dog is just a house"
 

Honden zijn terecht ontzettend populair als huisdier. Het zijn voor jong en oud echte vrienden en ze worden al snel onderdeel van het gezin. Veel hondeneigenaren zullen bovenstaande uitspraak volmondig beamen. Honden geven veel liefde en zijn eigenlijk altijd blij u weer te zien. Samen uren wandelen, spelen en knuffelen! Het leven met een hond is mooi.

 

Uiteraard heeft een hond ook van u liefde en zorg nodig. Regelmaat, beweging, rust, veiligheid en voeding zijn ontzettend belangrijk. Iedere hond is weer anders en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Dierenkliniek Dijkshoorn geeft u graag wat informatie over onder andere de aanschaf van een hond, de benodigde vaccinaties en de gezondheidscheck.

 

Heeft u nog vragen na het lezen van de informatie op onze site? Dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met Dierenkliniek Dijkshoorn opnemen via 030 69 542 64.

Dierenkliniek Dijkshoorn is de beste dierenarts in Zeist voor uw hond.

Maak nu een afspraak bij Dierenkliniek Dijkshoorn

Heeft u vragen of heeft uw huisdier klachten? Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een bepaalde ziekte? Neem dan gerust telefonisch contact op met Dierenkliniek Dijkshoorn op telefoonnummer 030 69 542 64.


Maak afspraak