Super professioneel

10
Datum 19 Mei 2018
Uw naam L.v.d.Wateringen
Wat voor huisdier heeft u? Golden retriever
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Het is al even geleden,maar mijn Golden van 9 maanden had Elleboogdisplacie,was geopereerd in Groningen.Liep daarna nog steeds kreupel,daar moest ze maar mee leven. Nogmaals geopereerd door DR.Dijkshoorn en er zaten nog 2 losse stukjes bot in. Nooit meer last gehad en ze is 14 jaar geworden. Heel erg bedankt.
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Geweldig!

10
Datum 18 April 2018
Uw naam Monique Bouhuisen
Wat voor huisdier heeft u? Hond
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Onze bordeaux dog Hummer kreeg van een andere dierenarts de diagnose tumor in zijn blaas en dus in laten slapen. Door eerdere prettige ervaringen een second opinieonderzoek laten uitvoeren door dokter dijkahoorn en wat bleek? Geen tumor te vinden maar wel een vergrootte prostaat. Onze Hummer knapte na de ingreep van dokter dijkshoorn elke dag meer op en is weer de oude. Wij zijn dokter dijkshoorn en collega dokter en assistentes heel dankbaar!!! Wat een super kliniek!!
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Super praktijk met zeer gespecialiseerd personeel

9,4
Datum 26 Maart 2018
Uw naam Visser
Wat voor huisdier heeft u? Hond
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Kan altijd terecht al is het midden in de nacht . Ook voor speciale gevallen . Zeer goed altijd geholpen met mijn honden
Diervriendelijkheid: 9 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 9 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 9 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 9

Geweldig

9,1
Datum 29 December 2017
Uw naam Jaap en Thea Verkamman
Wat voor huisdier heeft u? Kenzo Golden Retreiver
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Onze Golden Retreiver Kenzo liep toen hij 5 maanden was plotseling mank. We zijn naar onze dierenarts gegaan en die gaf aan dat het waarschijnlijk groeipijnen waren en dat we 2 weken later terug moesten komen als het niet over was. Anderhalve week later was en geen verbetering en er zijn  toen bij de dierenarts foto's van heupen en ellebogen gemaakt en opgestuurd naar een orthopeed. We kregen daar te horen dat Kenzo zowel HD als ED had en het een moeilijke zaak zou worden. Onze fokker gaf aan een objectief oordeel door Nico Dijkshoorn te laten doen. Ik heb de foto's doorgestuurd aan Nico en tot onze stomme verbazing deelde hij mee dat de heupen perfect waren en aan de ellebogen kon iets gedaan worden. Dezelfde vrijdag zijn we naar Zeist gereden. Nico heeft Kenzo onderzocht, foto's gemaakt en een behandeltraject uitgezet. Kenzo is aan beide ellebogen geopereerd en loopt en rent weer als een jonge hond. Het gaat ontzettend goed met hem. Hij is nu 12 maanden oud. We zijn Nico en zijn team eeuwig dankbaar voor alle goede zorgen. Ze zijn daar "godvergeten goed". Zonder hun hadden we misschien een andere (foute) beslissing genomen.
Diervriendelijkheid: 9 Kwaliteit van advies: 9 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 8 Sfeer in de kliniek: 9 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 9

geweldige kliniek

10
Datum 5 Oktober 2017
Uw naam John voorwinde
Wat voor huisdier heeft u? hond mechelse herder
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Door omstandigheden vaak geweest. Alle keren prima geholpen. Geweldige artsen en inderdaad een prima team.
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

erg goede deskundige dierenarts en ook zijn team

10
Datum 10 April 2017
Uw naam Eloise Els
Wat voor huisdier heeft u? 2 dashonden
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn 1 dashond heeft dr. Nico Dijkshoorn geopereerd aan patella luxatie, hij hield achterpoot vaak omhoog en had pijn. Kon binnen een week afspraak maken voor onderzoek en is dezelfde dag geopereerd ivm de lange reistijd erg fijn. dashond 2 had last van zijn rug heeft druppels hernia gekregen die erg goed helpen. dr. Dijkshoorn neemt de tijd om alles goed uit te leggen ook telefonisch is erg deskundig een zeer goede dierenarts, chirurg en orthopeed,en ook zijn assistentes zijn behulpzaam en deskundig.Onze dank nogmaals het gaat erg goed met de honden.
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Hele goeie dierenarts, beter vindt je ze niet

8,0
Datum 25 Oktober 2016
Uw naam Westmaas G.D
Wat voor huisdier heeft u? Amerikaanse buldog
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Heb 2 Americaanse bulldogs, Caesar was de gene met zware heupdysplatie. Langs verschillende artsen geweest, advies was inslapen en kreeg te horen dat onze buldog geen 2 jr zou halen. Een kennis zei ga na Dijkshoorn die is de beste, zo gezegd zo gedaan. Operatie was goed verlopen,herstel ook. Onze hond kon rennen,springen en was ijzersterk geworden dat hij 10jr in ons midden is gebleven. Bij deze onze dank aan team Dijkshoorn
Diervriendelijkheid: 8 Kwaliteit van advies: 8 Nazorg: 8 Communicatie/voorlichting: 8 Sfeer in de kliniek: 8 Snelheid afspraak maken: 8 Klantvriendelijkheid: 8

Beste dierenarts!

10
Datum 2 Oktober 2016
Uw naam Jordin & Doreen
Wat voor huisdier heeft u? Hond (herder x rottweiler) Bojangles
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Bo is geopereerd voor zijn heupdysplasie bij Dierenkliniek Dijkshoorn. Het advies dat we hadden gekregen van eigen dierenarts was een bekkenkanteling aan beide kanten. We zagen erg op tegen zo'n zware en dure operatie (lange herstelperiode en 2100,- per heup). Gelukkig hebben we verder gekeken dan het advies en wat er in Steenwijk en omgeving mogelijk was. Zo kwamen we in contact met Nico Dijkshoorn. We hoorden voor het eerst dat een standscorrectie (verwijderen van de spier die de heup steeds uit de kom haalt) ook voldoende kan zijn. Het klonk te mooi om waar te zijn, maar kijk Bo nu; hij is aan het rennen en springen zoals hij nog nooit heeft gedaan! We zijn zo blij dat we deze keuze gemaakt hebben. Ook omdat de dag van de operatie nieuwe röntgenfoto's gemaakt werden (zonder narcose) en naast de eerste foto's (met narcose) werden gelegd, waar uit kwam dat één van zijn heupen helemaal niet zo ernstig was dat er een advies voor bekkenkanteling gegeven had moeten worden. We zijn Dierenkliniek Dijkshoorn super dankbaar! Ons Bo'tje kan nu lekker gaan puberen :)
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10