geweldige kliniek

10
Datum 5 Oktober 2017
Uw naam John voorwinde
Wat voor huisdier heeft u? hond mechelse herder
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Door omstandigheden vaak geweest. Alle keren prima geholpen. Geweldige artsen en inderdaad een prima team.
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

erg goede deskundige dierenarts en ook zijn team

10
Datum 10 April 2017
Uw naam Eloise Els
Wat voor huisdier heeft u? 2 dashonden
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn 1 dashond heeft dr. Nico Dijkshoorn geopereerd aan patella luxatie, hij hield achterpoot vaak omhoog en had pijn. Kon binnen een week afspraak maken voor onderzoek en is dezelfde dag geopereerd ivm de lange reistijd erg fijn. dashond 2 had last van zijn rug heeft druppels hernia gekregen die erg goed helpen. dr. Dijkshoorn neemt de tijd om alles goed uit te leggen ook telefonisch is erg deskundig een zeer goede dierenarts, chirurg en orthopeed,en ook zijn assistentes zijn behulpzaam en deskundig.Onze dank nogmaals het gaat erg goed met de honden.
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Hele goeie dierenarts, beter vindt je ze niet

8,0
Datum 25 Oktober 2016
Uw naam Westmaas G.D
Wat voor huisdier heeft u? Amerikaanse buldog
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Heb 2 Americaanse bulldogs, Caesar was de gene met zware heupdysplatie. Langs verschillende artsen geweest, advies was inslapen en kreeg te horen dat onze buldog geen 2 jr zou halen. Een kennis zei ga na Dijkshoorn die is de beste, zo gezegd zo gedaan. Operatie was goed verlopen,herstel ook. Onze hond kon rennen,springen en was ijzersterk geworden dat hij 10jr in ons midden is gebleven. Bij deze onze dank aan team Dijkshoorn
Diervriendelijkheid: 8 Kwaliteit van advies: 8 Nazorg: 8 Communicatie/voorlichting: 8 Sfeer in de kliniek: 8 Snelheid afspraak maken: 8 Klantvriendelijkheid: 8

Beste dierenarts!

10
Datum 2 Oktober 2016
Uw naam Jordin & Doreen
Wat voor huisdier heeft u? Hond (herder x rottweiler) Bojangles
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Bo is geopereerd voor zijn heupdysplasie bij Dierenkliniek Dijkshoorn. Het advies dat we hadden gekregen van eigen dierenarts was een bekkenkanteling aan beide kanten. We zagen erg op tegen zo'n zware en dure operatie (lange herstelperiode en 2100,- per heup). Gelukkig hebben we verder gekeken dan het advies en wat er in Steenwijk en omgeving mogelijk was. Zo kwamen we in contact met Nico Dijkshoorn. We hoorden voor het eerst dat een standscorrectie (verwijderen van de spier die de heup steeds uit de kom haalt) ook voldoende kan zijn. Het klonk te mooi om waar te zijn, maar kijk Bo nu; hij is aan het rennen en springen zoals hij nog nooit heeft gedaan! We zijn zo blij dat we deze keuze gemaakt hebben. Ook omdat de dag van de operatie nieuwe röntgenfoto's gemaakt werden (zonder narcose) en naast de eerste foto's (met narcose) werden gelegd, waar uit kwam dat één van zijn heupen helemaal niet zo ernstig was dat er een advies voor bekkenkanteling gegeven had moeten worden. We zijn Dierenkliniek Dijkshoorn super dankbaar! Ons Bo'tje kan nu lekker gaan puberen :)
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Perfekt

10
Datum 21 Juli 2016
Uw naam Christina Gabriel
Wat voor huisdier heeft u?
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Danke an Dr. Dykshoorn für eine perfekte Betreuung seit 20 Jahren! Wir fahren seit 20 Jahren in diese Klinik. Wir scheuen nicht, 1000 km für unsere Hunde zu fahren. Die Diagnostik ist perfekt, die Beratung im Sinne der Hunde. Die Behandlung war immer erfolgreich, egal welches Problem es gab. Dr.Dykshoorn hat uns als Züchter viele Jahre begleitet, und nun betreut er unseren Familienhund. Einige Probleme können wir mittlerweile am Telefon beheben. Er ist immer ansprechbar, steht beratend zur Seite und das Preis-/Leistungsverhältnis ist perfekt. Ich habe diesen Tierarzt schon an viele Züchterkollegen empfohlen, und alle sind super zufrieden und scheuen auch den weiten Weg nicht. Danke für viele erfolgreiche Jahre!!!
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Super aandacht voor baasjes en huisdier, lieve en goede dierenartsen en assistenten.

9,4
Datum 30 Juni 2016
Uw naam Marion Bojawal
Wat voor huisdier heeft u? Kater
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Het uiterste wordt gedaan om je huisdier te helpen, ook aandacht voor de mens die met zijn huisdier komt. 24/7 staat de praktijk paraat voor dier en mens!
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 8 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 8 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Top of the bill!

10
Datum 17 Juni 2016
Uw naam A.D
Wat voor huisdier heeft u? Hond
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Met geen pen te beschrijven: Kundig, betrouwbaar,meelevend. Altijd klaar staan voor het dier En de eigenaar. Eerste klas werk geleverd aan onze Dazzle. Tot aan het onvermijdelijke: afscheid nemen. En de nazorg! Fantastisch ????
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Superrrrr goede dierenarts

10
Datum 16 Juni 2016
Uw naam Anneke
Wat voor huisdier heeft u? Naakthondje
Uw ervaring met Dierenkliniek Dijkshoorn Mijn hondje Punkie had n tik in haar oogje gekregen van de kat na vele dierenartsen te zijn afgelopen had ik beter gelijk naar Dijkshoorn kunnen gaan nu is haar oogje weer goed Superrrrr bedankt namens Punkie uit Hellevoetsluis
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10